Despre noi

Povestea Noastră

Misiune

Încă de la înființare, în anul 2005, suntem o prezență solidă în domeniul consultanței privind protecția mediului. Misiunea noastră clară este de a asista actorii publici și privați în eforturile lor de a se conforma la legislația de mediu în continuă schimbare, devenind astfel un partener de încredere pentru clienții noștri. De-a lungul timpului, am acumulat o vastă experiență în domeniul conformității cu legislația de mediu. Echipa noastră de specialiști și experți în mediu are cunoștințe solide și este mereu la curent cu ultimele reglementări și tendințe în acest domeniu.

17+

Ani Experiență

Misiunea noastră este de a asista actorii publici și privați în îndeplinirea cerințelor legale legate de protecția mediului înconjurător. Acest lucru se realizează prin:

Consultanță Personalizată

KVB oferă servicii personalizate pentru fiecare client, luând în considerare nevoile specifice ale acestuia și elaborând soluții adaptate.

Conformitate cu Reglementările Actuale

Echipa KVB este bine informată și vă ajută să vă mențineți în conformitate cu legislația de mediu, evitând astfel sancțiunile și problemele legale.

Optimizare a Proceselor

Prin intermediul analizelor și evaluărilor, KVB vă ajută să identificați moduri de a îmbunătăți eficiența proceselor dumneavoastră, reducând impactul asupra mediului și costurile operaționale.

KVB este un partener de încredere pentru toți cei care își doresc să se conformeze cu legislația de mediu în continuă schimbare. Cu o experiență solidă și o echipă de specialiști dedicați, KVB este alegerea ideală pentru actorii publici și privați care doresc să își îndeplinească responsabilitățile în ceea ce privește protecția mediului înconjurător.

Acționează acum!

Descoperă soluțiile noastre personalizate pentru protecția mediului și biodiversitate, și începe să construiești un viitor mai verde astăzi!

Atribute

Furnizăm soluții și expertiză pentru a ajuta organizațiile, indiferent dacă sunt publice sau private, să îndeplinească cerințele legale, să implementeze practici de mediu responsabile și să minimizeze impactul lor asupra mediului înconjurător. Principalele atribute care ne diferențiază și ne poziționează drept lider de piață sunt următoarele:

Experiență și Competență

KVB dispune de o echipă de specialiști cu cunoștințe solide în domenii precum reglementările de mediu, gestionarea deșeurilor, evaluarea impactului asupra mediului și soluții de sustenabilitate.

Servicii Diverse

KVB oferă o gamă variată de servicii, inclusiv audituri de mediu, evaluări de impact asupra mediului, dezvoltarea de planuri de management al deșeurilor, instruire și educație, consiliere privind achizițiile durabile și multe altele.

Conformitate cu Legislația de Mediu

Una dintre misiunile principale ale firmei noastre este de a ajuta clienții să se conformeze cu legislația de mediu în continuă schimbare. Aceasta include monitorizarea și respectarea reglementărilor, precum și evitarea sancțiunilor și a problemelor legale.

Dezvoltarea Sustenabilă

KVB ajută clienții să dezvolte strategii și planuri pentru a minimiza impactul asupra mediului și pentru a promova dezvoltarea durabilă.

Consiliere Personalizată

Fiecare client are nevoi specifice, iar KVB lucrează strâns cu aceștia pentru a dezvolta soluții personalizate care să se potrivească obiectivelor și cerințelor lor.

Respectarea Standardelor Etice

Consultanța privind protecția mediului presupune adesea tratamentul informațiilor sensibile și a datelor legate de mediu. Prin urmare, KVB respectă standarde etice stricte și asigură confidențialitatea informațiilor.

Rezultate Demonstrate

KVB prezintă rezultate tangibile și demostrabile pentru clienții săi. Acest lucru poate include reduceri de costuri, creșterea eficienței operaționale și reducerea impactului asupra mediului.

Specialiști de Top

Echipa noastră este formată din experți de top în diverse domenii legate de protecția mediului, precum reglementări, evaluarea impactului asupra mediului, gestionarea deșeurilor, energii regenerabile, schimbări climatice și multe altele.

Adaptabilitate și Receptivitate

KVB este capabilă, să se adapteze rapid la schimbările în reglementări și la evoluția tehnologiilor legate de protecția mediului

Soluții Personalizate

KVB dezvoltă soluții personalizate pentru fiecare client, ținând cont de obiectivele, mărimea și industria acestuia.

Viziune și Orientare Sustenabilă

KVB promovează cu fermitate dezvoltarea sustenabilă și ajută clienții să adopte măsuri care să reducă impactul asupra mediului și să încurajeze responsabilitatea socială.

Etică și Transparență

 KVB asigură respectarea standardelor etice și transparența în toate aspectele activității sunt esențiale.

Monitorizare și Raportare Eficientă

KVB are sisteme robuste de monitorizare și raportare pentru a urmări impactul măsurilor implementate și a furniza clienților rapoarte clare și periodice.

Rezultate Măsurabile

KVB prezintă rezultate măsurabile pentru clienți, cum ar fi economii de costuri, reducerea emisiilor de carbon, îmbunătățirea calității aerului sau apei, și alte efecte pozitive.

Angajament Civic și Comunitar

KVB este implicată în proiecte și inițiative care contribuie la comunitate și la protejarea mediului la nivel național.

Inovație și Cercetare

KVB este deschisă inovației și investește în cercetare pentru a descoperi cele mai bune practici și tehnologii noi care să susțină protecția mediului.

Certificări și Recunoașteri

KVB are certificări și este recunoscută ca lider în domeniul său, fiind certificată în acest sens de Asociația Română de Mediu.

Parteneriate și Colaborări

KVB are parteneriate cu alte organizații și ONG-uri pentru a promova eforturile de protecție a mediului.